Tennis Welsum en Corona

Heropening van het clubhuis en het terras.


De eerste weken van de heropening zijn goed verlopen en de eerste versoepelingen zijn zaterdag 26 juni in gegaan. Niettemin gaat e.e.a. nog wel gepaard met strikte voorschriften. We hebben dit vertaald naar onze situatie in bijgevoegd en gereviseerd “Protocol Clubhuis”.
Lees dit protocol alsjeblieft goed door en houd je eraan!
Een van de versoepelingen betreft het toelaten van publiek bij activiteiten. Uiteraard wel met inachtneming van de 1,5 meter afstand en een gezondheidscheck en bezoekersregistratie.
We zullen dit vormgeven door een QR-code bij de ingang van het park en in/bij de kantine, waarmee men zich kan registreren. Dit betreft iedereen die op het park aanwezig is en geen baanreservering heeft, of niet actief deelneemt aan een tennisactiviteit.
We roepen iedereen op zijn/haar verantwoordelijkheid te nemen en zich aan de afspraken en hygiënemaatregelen te houden. Voor jezelf, maar ook in het belang van anderen en de gezondheid van anderen. Houd je je niet aan bovenstaande regels dan bestaat bovendien de kans dat wij het tennispark weer moeten sluiten.