Darttoernooi 3 december en….. 18 februari 2023!!

Zaterdag 3 december was het dan eindelijk zover.

Het Karnemelkhuisje was door onze leden Bert en Patrick vakkundig omgetoverd tot een heus dartpaleis met 2 dartbanen. 12 professionele (en ook wat minder professionele 😉) darters waren klaar voor de strijd. Al snel bleek dat Joost naast tennisles geven nog een talent heeft. De ene na de andere speler werd door hem verslagen.

Anouk presteerde het om eindelijk eens te winnen van Patrick en Daniëlle volgde haar voorbeeld.

Op de andere dartbaan gooide Jacco een heuse bull-finish en werden ook door Conny, Edwin, Michel, Bert en Henri de nodige punten binnen gesprokkeld.

Na de poulefase werd het darttoernooi even stilgelegd om samen de voetbalwedstrijd Nederland-USA te kijken. Na het nuttigen van een paar zelfgebakken pizza’s kon de finalestrijd beginnen.

Patrick bleek in de halve finale toch net iets te sterk voor Joost en Henri won de andere halve finale met een zeer degelijke partij van Bert. In de finale was het toch de ervaren dartspeler Patrick die de winst naar zich toetrok. Maar omdat de organisatie de prestatie van Henri eigenlijk knapper vond werd hij uiteindelijk als winnaar van het toernooi gehuldigd. Al met al een zeer gezellige en geslaagde middag die op zaterdag 18 februari 2023 een vervolg zal krijgen.

Dus mocht je het leuk vinden om dan mee te doen, reserveer deze datum alvast in je agenda.

Opgeven kan weer bij Bert (0619308852) en/of Patrick (0622740302).