Bouwbedrijf T. Groters BV Welsum 40+ Dubbeltoernooi AFGELAST

Het zat er natuurlijk aan te komen en de persconferentie van13 oktober was er heel duidelijk over. “Tennissen mag, maar dubbelen is verboden”. Als je dan het “Bouwbedrijf T. Groters BV Welsum 40+ Dubbeltoernooi” organiseert, zit er maar een ding op. Helaas moeten we het toernooi afgelasten.

Vorige week hadden we de planning gemaakt en we zaten ondanks COVID19 gewoon weer vol. Geweldig om te zien dat, ondanks de bijzondere omstandigheden, jullie toch weer ingeschreven hadden voor ons toernooi.

We gaan de gezelligheid en de sportiviteit missen, maar anderzijds hebben we met elkaar ook een verantwoordelijkheid en moeten we het belangrijkste, onze gezondheid, het zwaarste laten wegen.

We willen jullie bedanken voor jullie inschrijvingen. Omdat we dit jaar weinig aan promotie te bieden hadden, hebben we onze sponsoren dit keer niet benaderd om ons financieel te ondersteunen. We weten echter zeker dat we volgend jaar gewoon weer bij ze terecht kunnen. Derhalve vinden we het  een mooi gebaar om deze trouwe bedrijven toch te vermelden, daarom een overzicht van de sponsoren onder dit bericht!

Als kleine vereniging moet S.V. Welsum het financieel mede hebben van onze succesvolle toernooien. Dat moeten we dit jaar missen. Mocht je onze vereniging een warm hart toedragen, dan zijn er alsnog 2 mogelijkheden om ons te supporten:

Als afsluiting van dit bericht wensen we jullie veel geluk en gezondheid. Dat is in deze tijd toch het belangrijkste. We zien jullie graag volgend jaar weer op ons park, onder hopelijk betere omstandigheden.

Met sportieve groet,

Marco, Herbert en Ad